Fra Spinning til Fitness

Gjern Kultur og Idrætscenter havde sat sig for at de skulle have Spinning i centret, det skyldes at man på daværende vurderede at de knap 75m2 ikke kunne række til mere end det. Efter en relativ kort proces hvor vi fik målt lokalet op, tegnet det i 3D billeder og video, stod det hurtigt klart at de blot 75m2 jo faktisk godt kunne rumme et mindre fitness rum, til stort gavn for de lokale indbyggere i Gjern, samt Idrætscentrets sports foreninger. Idag rummer lokalet ca. 200 medlemmer (indbygger i Gjern ca. 1400). Lokalet er indrettet med det vi kalder for smarte løsninger, det vil sige maskiner som er lavet til at fylde mindre, er sat ind de steder hvor det giver mening, her kan blandt andet nævnes Crosstraineren, samt kabel maskinen.

Gjern kultur & idrætscenter

Alt i alt har vi været RIGTIG glade for samarbejdet med Fitness Lokalt

Bettina, Halinspektør Gjern Kultur & Idrætscenter

Udsnit unikke valgte produkter


1. Dual Adjustable pulley PT - delvist vægmonteret kabel maskine

2. Smart Elliptical (crosstrainer), med justerebare skridt. Fylder det af en normal elliptical crosstrainer, men har flere funktioner.

3. Lydløs Romaskine fra BH fitness. Magnet belastning frem for luft tryk sikre en mere konstant belastning, men uden larm

4. Benpres maskine med justerebar ryglæn som gør det muligt at Squatte i maskinen. Det giver derfor mulighed for 2 øvelser i 1 :)

{