Clubpartner Aps– DIN FULL-SERVICE LEVERANDØR

Vi leverer alt fra udskiftning af enkelte maskiner til fuld indretning af dit rum Vi skaber lækre fitnessløsninger, der virker.

Clubpartnr er skabt på baggrund af 6 års erfaring og mere end 200 leveringer af alt fra udskiftningsopgaver for etablerede, selvejende centre til sparringsopgaver i forbindelse med nyopstart af centre i hele landet.

VISION

Clubpartner vil være din nærmeste sparringspartner på vejen mod det perfekte fitness lokale eller center, uagtet om det er nyt eller udskiftnings opgaver. Vi er ikke blot en leverandør af udstyr, men en leverandør af sparring og rådgivning, baseret på mange års erfaring i branchen.

MISSION

Clubpartner vil være din førende rådgiver inden for fitness, baseret på høj kundetilfredshed og på at hjælpe så mange kunder som muligt til succes med deres fitness lokale.

360° LEVERANDØR

Clubpartner ønsker at arbejde med levering på alle niveauer, så kunder der har brug for sparring og ekstra rådgivning i forbindelse med et projekt, kan søge alt deres viden hos os, uanset om det drejer sig om økonomi, indretning eller noget helt tredje. Vores mål er at levere det rette produkt til den rette pris.

GOD SERVICE ER EN NATURLIG ADD-ON I VORES VERDEN

Service er vejen til langvarige samarbejder med vores kunder, derfor har vi skarpt fokus på at levere en god aftersale service til vores kunder.
Vi har derfor 4 Key Account rådgivere, 2 teknikkere og et installationsteam, som altid står klar til at hjælpe og rådgive med stort som småt.

RÅDGIVNING

Vores team har over 15 års erfaring i branchen, fra udvikling og ledende roller i landet største kæder, til ejer af egne centre. Vi ved hvordan det er at stå på den anden side af disken i fitness centret!

Patrick Nielsen

CEO/Salg øst
Mail: patrick@clubpartner.dk
Tlf.: 53 87 89 89

KAROLINA STEFANSKA

Rådgiver Jylland & Fyn
Mail: karolina@clubpartner.dk
Tlf.: 20 83 87 82

MORTEN NIELSEN

Rådgiver Jylland & Fyn
Mail:morten@clubpartner.dk
Tlf.: 20 98 88 78

Nick From Jøker

Projekt & Servicechef

Jesper

Service teknikker